Kyrkans Tidning's logotype

Kyrkans Tidning

Religion & Spirituality · Sweden
Description
Kyrkans Tidning har funnits sedan 1982 och har en räckvidd på 111.000 läsare per vecka (TS 2019:helår).
Tidningen ges ut i 46 utgåvor per år, samt ca 14st bilagor. Alla prenumeranter har också tillgång till kyrkanstidning.se med löpande nyhetsuppdatering under hela veckan, samt tillgång att läsa och lyssna på e-tidningen.
För att nå generation 35-60år
Hos oss kan du annonsera mot resande villaägare som gillar att spendera pengar på sig själva. Du har här en unik chans att nå denna grupp via Kyrkans tidning och bli associerade med dess trovärdighet. Denna grupp av läsare är oftast kärnfamiljer som bor i villa, de har 2stycken bilar och reser ofta. De har en högre hushållsinkomst än genomsnittssvensken. Inredning och renovering inspirerar målgruppen, de lägger också mycket mer på blommor och trädgård än genomsnittet.

För att nå våra 60år+ läsare
Får du som varumärke deras förtroende har du också fått en ambassadör, och att skapa en relation byggd på trovärdighet är viktigt för annonsörer som vill nå den här målgruppen. Kyrkans Tidning är starkt bidragande vad gäller trovärdighet. Annonser mot den här målgruppen måste vara tydliga och gärna värderingsbaserade. Denna grupp av läsare bor i villa, unnar sig gärna och är påverkningsbara. De handlar till barnbarnen, föredrar kvalitét och närproducerat och anser att de själva har en god ekonomi.

Våra läsare på arbetet
Tidningens läsare har olika roller inom Svenska kyrkan. De är allt från präster, förtroendevalda och församlingspedagoger till kommunikatörer, trädgårdsarbetare, musiker och diakoner.
Vad de har gemensamt är att de fattar många beslut mot bakgrund av information i Kyrkans Tidning. Tidningen är den viktigaste nyhetskällan och ett oumbärligt arbetsredskap.
Svenska kyrkan köper varor för 9,3 miljarder kronor!
Svenska kyrkan är en stor marknad. Varor och tjänster köps varje år till ett uppskattat värde av 9,3 miljarder kronor. Det handlar om datorer, kontorsmaterial, bilar, gräsklippare, dopljus, stora bygg- och fastighetsprojekt och mycket, mycket annat.

35-70
Age
36%
Males
64%
Females
Click the button on products to create an inquiry